четвер, 3 січня 2019 р.

Дитячий гороскоп на 2019 рік за знаками зодіаку


 Непередбачувані, улюблені і, безсумнівно милі створіння на планеті - це наші діти.  Якщо хочете дізнатися, що чекає їх в 2019 році, то уважно прочитайте гороскоп.  Він допоможе знайти «ключик» до душі Вашої дитини.

Дитячий гороскоп на 2019 рік Овен


 Маленькі Овни в рік Свині на місці сидіти не будуть.  Вони перетворяться на справжній ураган, який важко піддається упокорення.  Базікати без угаву і бігати підтюпцем - ось їхня улюблене заняття в 2019 році.

 Дитячий гороскоп на 2019 року радить частіше прислухатися до своїх діток.  Якщо вони щось видають «на гора», то не намагайтеся їх перебивати.  Можливо, що це перші нотки дорослішання і мудрих рішень.  Малюки Овни почнуть висувати свої вимоги, а іноді усамітнюватися і замислено сидіти на самоті.  Головне стежити за тим, що дитина їсть.  На жаль, основним «ласощами» Овна буде все типу чіпсів і пепсі-коли.

 Справжніми Самодєлкінами стануть малятка Овни в рік Свині.  Їм захочеться робити, орудувати молотком і досліджувати все в будинку.  Батькам краще заховати подалі ріжучі предмети або докладно пояснити, для чого потрібна розетка і кавомолка.  Винахідницькі здібності Овнів будуть безмежні.  Чи не придушуйте в дитині бажання творити.  Хтозна, може бути, скоро світу постане ще одна Софія Ковалевська?

 Малюки Овни в 2019 році будуть рясніти геніальними ідеями.  Не здумайте пригнічувати або щось категорично забороняти дитині, особливо, якщо його плани цілком гуманні.  Але контроль за поведінкою Овна все-таки потрібен.  Інакше, він точно влаштує вдома справжній зоопарк, або спалить квартиру, займаючись дослідами і, вивчаючи пристрій газової плитки.

Дитячий гороскоп на 2019 рік Телець


 Маленьким Тельцям в 2019 році захочеться виглядати і міркувати, як солідні дядьки і тітки.  Тож не дивно, адже вони навіть окуляри у дідуся поцупили, щоб копіювати великих професорів і вчених.

 Експериментувати і гордо крокували по квартирі - ось, що захочеться крихіткам Тельцям.  У рік Свині вони називатимуть себе і капітаном корабля, і термінатором, і навіть чарівником. Якщо поставитися до всього з розумінням, то великих турбот з Тельцем не буде.  Можливі проблеми з харчуванням, але якщо приготувати дитині що-небудь новеньке, то він з'їсть з апетитом.

 Дитячий гороскоп на 2019 рік передбачає, що маленькі Тельці будуть жваво цікавитися математикою.  Складати, множити і навіть брати активну участь в складанні сімейного бюджету - ось, до чого будуть прагнути малюки.  До речі, придивіться до нових приятелів Тельця.  Вони можуть бути набагато старше вашого чада.  І, будь ласка, не звертайтеся з ним, як із немовлям.  Ну, а якщо дитя потребує цуценя або хом'ячка, то виконаєте його мрію в 2019 році.

 Дитина Телець ненавидить критику, але і у всьому заохочувати його теж не варто.  Інакше, він точно на голову сяде, як батькам і бабусям, так і вихователям в дитячому саду.  А ось довгу і розумну тираду Тельця послухати не заважає.  Дивно, але малюк, виявляється, так багато знає, що за пояс заткне навіть блогерів в інтернеті.

 Дитячий гороскоп на 2019 рік Близнюки



 Бачили коли-небудь реактивний літак?  Так ось маленькі Блізнюки будут схожі на нього в 2019 році.  Його невгамовна космічна енергія може рознести все навколо в рік Свині.  Ну, якщо батьки не направлять її в потрібне русло.

 Дитячий гороскоп на 2019 рік радить спокійно і філософськи підійти до невгамовної натурі свого чада.  Нехай бігає, базікає і задає купу питань.  Головне, спостерігати за ним з боку і акуратно робити зауваження.  З приводу апетиту Близнюків переживати не доведеться.  У рік Свині малюки будуть все змітати зі столу, та ще й добавки попросять.  До речі, у вашому будинку з'явиться ще один майстер на всі руки.  І зовсім не від нудьги, а тому що хочеться все знати, читати, вивчати і досліджувати.

 Сьогодні дитина Близнюки зображує хороброго лицаря, завтра він - Мюнхгаузен, а через тиждень постане перед вами режисером голлівудського трилера.Тільки не лякайтеся, з вашим малюком все в порядку, просто бурхлива фантазія розігралася.  У 2019 Близнюки можуть серйозно задуматися про те, яку професію обрати.  Кому-то захочеться стати економістом, а деяким дітлахам захочеться зайняти пост президента.  І це, як мінімум, врахуйте.

 Планів, як і ідей, у малюків Близнюків буде сила-силенна.  З ними точно не занудьгуєш, і це непогано.  Батькам одна порада - не ігноруйте свого малюка.  Нехай він творить, придумує і фантазує на здоров'я.  Ну, а ви записуйте його на відео, або фіксуйте його геніальні думки в блокнот.

Дитячий гороскоп на 2019 рік Рак


 Дитячий гороскоп на 2019 рік рекомендує батькам Рака набратися не лише терпіння, а й мудрості.  Інакше, ви точно не зрозумієте своє дитя і будете лаяти його за будь-яку провину.  Ну, а ваш малюк просто фантазує або мріє, що цілком нормально в його віці.

 До речі, артистизму маленьким Ракам в рік Свині не позичати.  Вони таке будуть вигадувати, що Фаїна Раневська «відпочиває».  Голова у них повна карколомних розіграшів, фокусів і навіть магічних вчинків.  Ось вони сусідку до сміху довели, а через годину бабусині шкарпетки на голову наділи, зображуючи героя відомого блокбастера.  Тільки без паніки!  Дитина Рак просто росте так стрімко, щоб за ним не наздогнати.

 Гратися і веселитися без причини будуть малюки Раки в рік Свині.  Спати вони не хочуть, їдять тільки те, що подобається, а з дорослими сперечаються.  Батьки тільки руками розводять - що робити з неслухняним Раком?  Може бути, на нього так впливають нові друзі у дворі?  Або він занадто багато сидить в інтернеті?  Не дивуйтеся, якщо дізнаєтеся душевні таємниці свого чада.  Закохався в дівчинку з групи?  Постарайтеся зрозуміти юного серцеїда і поговорити з ним наодинці.

 У 2019 бажано порадувати малюка Рака домашнім тваринам.  Нехай це буде цуценя, або папужка, головне, щоб він хотів дбати про нього - щиро і по-справжньому.  Ось тоді розкриється його натура, малюк стане чуттевим і ніжним.  Маленький Рак і до близьких людей почне інакше ставитися, проявляючи любов і бажання допомагати по господарству.

Дитячий гороскоп на 2019 рік Лев


 Діти Левенята в 2019 році будуть такими настирливими і впертими, що батькам доведеться регулярно приймати валеріану.  Переконати в чомусь малюків - пуд солі з'їсти, тому запасайтеся спартанським терпінням.

 Маленьким Левам в рік Свині буде цікаво все - наукові книжки, рукоділля, столярну справу і навіть рецепти бабусиних пирогів.  І не потрібно з ними сюсюкатися, вони подивляться на вас суворим і засуджуючим поглядом.  Навпаки, батькам слід бути уважнішими до своїх чад.  Леви ростуть не по роках, а по годинах, вивчаючи всі навколо.  Ну, а вже читати і писати точно почнуть з пелюшок.

 Дитячий гороскоп на 2019 рік передбачає хлопцям Левенятам захоплюючий період.  Журнал «Хочу все знати!» вони до дірок зачитають, а ставити досліди на кухні або в дідової майстерні - буде улюбленим заняттям.  Батькам потрібно обов'язково записати малюка в гурток умілі руки або віддати в спортивну секцію.  До речі, навіть криміналістика Львів залучить більше, ніж кубики, розмальовки та заводні машинки.

 Левенята будуть постійно в русі, тому дивіться в обидва, щоб вони не поранилися і не набили безліч шишок.  Якщо підете в подорож в 2019 році, то, без сумніву, беріть їх з собою.  Ні-ні, він точно не буде діставати питаннями, а сам почне досліджувати нові місця.  Дивно, але навіть валізу для поїздки малюки Леви зберуть самостійно.  Ось це виховання!

Дитячий гороскоп на 2019 рік Діва


 Малюки Діви в 2019 році стануть моторошно таємничими, але уважними до всього.  І не потрібно їх постійно контролювати, вони вже відійшли від банального непослуху.  Навпаки, в рік Свині хлопці висунуть такі догми і постулати, що навіть вченим світів до них далеко.

 З пелюшок Діви практичні і економні, тому не варто дивуватися, ще до дитячого садка вони накопичать пристойну суму.  Наприклад, на подорож, або на новенький комп'ютер.  Прати, прибирати і заправляти ліжко маленькі розумниці будуть самі. І не намагайтеся задобрити їх тістечками.  Їм би, класику почитати, або підручники з фінансування країни.

 Дитячий гороскоп на 2019 рік радить батькам Діви бути терпимими до свого чада.  Не хвилюйтеся, квартиру вона не розгромить, пустувати не стане, а в якості друзів вибере найрозумніших і прозорливих товаришів.  Хоча, загадкова мордочка дитини може ввести в оману.  Просто Діва багато думає, складає і намагається влаштувати дорослим приємний сюрприз.

 У рік Свині юні Діви загордяться себе винахідниками і першовідкривачами.  Можна купити їм компас, туристичний рюкзак і глобус, щоб вивчали великі країни і космічні простори.  У вашій дитині виявляться неймовірні таланти, тому постарайтеся їх підтримати в усіх починаннях.  Особливо, якщо вони самі захочуть відремонтувати стару пральну машинку.

Дитячий гороскоп на 2019 рік Терези


 Пустувати і крутитися, як дзига - ось, що буде робити малюк Терези.  І ніхто їм не вчитель, і нікого вони слухати не хочуть в 2019 році.  Що ж робити батькам?  Звичайно ж, застосувати відомий метод - батога і пряника.  Інакше, урезонити Терезів не вийде.

 У маленьких Терезах прокинеться справжній чарівник і циркач, а через добу він постане перед мамою і татом в образі великого фокусника.  Енергії, хоч відбавляй, а фантазії ще більше!  У рік Свині постарайтеся купити своєму чаду все, що пов'язано з фокусами, жонглюванням і про яскраві костюми не забудьте.  Вражаюче, але Терези навіть цуценя навчать виконувати команди, а папужка почне цитувати рядки з Шекспіра.

 Дитячий гороскоп на 2019 рік рекомендує батькам бути до чадам Терезам не надто суворими.  Нехай вони вдають із себе пташок, дельфінів або грізного царя, аби не нудьгували без діла.  Тим більше, що всі атрибути їм подобається створювати самим, а це вже плюс.  Чи не заважає записати малюків Терезів в басейн, на футбол або іншу секцію.  Ось побачите, яких успіхів і чемпіонських кубків вони отримають в рік Свині.

 Чим частіше хвалити і заохочувати дитину Ваги, тим краще. Причому, не тільки для нього, а й для рідні, для якої він і посуд помиє, і ремонт кухонного комбайна зробить. Придбайте самовчитель гри на гітарі, або відправте дитину в школу юного техніка.  Повірте, користі від цього буде маса.  Ну, а радості у Терезів ще більше.

Дитячий гороскоп на 2019 рік Скорпіон


 Справжніми хитрунами і вигадниками стануть маленькі Скорпіони в 2019 році.  Це лише здається, що вони сидять смирно і слухняно, насправді в їх голівці вже розробляється грандіозний план, як побудувати повітряний замок.

 У рік Свині крихти Скорпіони постануть перед батьками не тільки в таємничому образі, а й проявлять екстрасенсорні здібності.  Вони почнуть пророкувати те, про що ви навіть не здогадувалися!  Дитячий гороскоп на 2019 рік радить бути на сторожі, інакше фантазія вашої дитини вийде з-під контролю.  Магічні досліди, ворожіння і експерименти - ось, що буде цікавити СкОрПиОнЧиКа.

 Ну, а також малюкам захочеться грати в благородних середньовічних лицарів.  Проявляться прекрасні якості - сміливість, надійність і бажання захищати слабких.  У 2019 малюкам Скорпіонам можна презентувати костюм великого Робін Гуда, а також зброю хоробрих воїнів.  Якщо вже, ваше чадо бачило себе героєм, то підтримайте його в цій славетній справі.

 У маленького Скорпіона буде купа питань, на які навіть професори не дадуть відповідей.  Хоча, якщо купити «чомучки» посібник або енциклопедію, то він і сам у всьому розбереться.  Головне, щоб ви не брехали своїй активній дитині, а давали цілком розгорнуті відповіді на все, що його так живо цікавить.

Дитячий гороскоп на 2019 рік Стрілець


 Клопоту в 2019 році маленькі Стрільці принесуть чимало.  Їх складно нагодувати, вкласти спати і навіть зацікавити іграшками.  Хоча, привчати до режиму все-таки доведеться, інакше чада зовсім від рук відіб'ються.

 Акторські таланти прокинутися в малюків Стрельцах так раптово, що доведеться віддавати їх в творчу студію.  Але це величезний плюс, адже вони знайдуть там нових і, таких же активних друзів.  Допитливі дітки будуть лізти в усюди, навіть цікавитися рецептом бабусиних прославлених пиріжків.  Купуйте малюкові Стрільця нові черевики або чоботи-скороходи, адже вони в рік Свині будуть ганяти без зупинки.

 Дитячий гороскоп на 2019 рік обіцяє Стрільцям насичений період, під час якого захочеться перевтілюватися, як в сміливих спартанців, так і симпатичних кошенят.  Фантазія у малюків буде безмежною, тому спробуйте втілити її в благі справи.  Звичайно ж, карати пустунів Стрільців все-таки доведеться, інакше вони влаштують в квартирі справжній розгардіяш.

 Тільки не накладайте табу і не сваріть свою дитину за всі прокази.  Адже, він не винен, що росте не по роках і придумує унікальні речі.  Стрільцям хочеться читати?  Значить, купіть йому абетку і, бажано, без картинок.  Він так жваво схопить інформацію, що його однолітки будуть далеко позаду.  Юні професора і дослідники можуть навіть виступити в якості вчителя.  Не обмежуйте прояви їх здібностей.

Дитячий гороскоп на 2019 рік Козеріг



 Сорванцам Козерогам дитячий гороскоп на 2019 рік приготував чимало приємних сюрпризів і великих відкриттів.  Цікаво те, що вони самі будуть прагнути до того, що навіть дорослі не беруть на озброєння.  Наприклад, за допомогою фокусів створять літаючу по будинку тарілку.  Або зачарує сусідню бабусю, яка бурчить цілими днями, сидячи на лавочці.

 У рік Свині маленькі Козероги почнуть просити у батьків оновити гардероб.  Що дивно, від старого одягу вони не відмовляться, а самі перешиють її в стильні штучки - кофточку, куртку і навіть кепку.  Ну, а головне, малюкам Козерогам захочеться відправитися в кругосвітню подорож, по морях і океанах.  Ось тут постарайтеся контролювати поведінку чада, інакше він миттю вислизне з дому.

 У 2019 юні Козероги постануть перед батьками геніальними і унікальними в усіх сенсах.  Їм буде нудно спілкуватися з однолітками і, тим більше, хто їх набагато молодше. Ось педагоги і студенти їм воістину цікаві, як особистості.  Ну, а що стосується комп'ютера, то сидіти за ним дозволяйте в міру.  Інакше, маленький Козеріг собі точно зір зіпсує.

Дитячий гороскоп на 2019 рік Водолій


 Таке відчуття, що Водолій вже з народження все знає і вміє.  Так проявляться його дивовижні таланти в рік Свині, що батькам і психологам тільки руками можна розвести.  Що ж, зробити, якщо дитина така розумна і допитлива.

 Маленький Водолій буде сперечатися навіть з освіченими дорослими, як пророкує дитячий гороскоп на 2019 року.  Йому, як то кажуть, палець в рот не поклади.  Якщо ваш малюк «лівша», то не намагайтеся переробити його без допомоги фахівця.  Нехай розвивається, малює і пише, аби йому це пішло дійсно на користь.  Малюкові Водолія захочеться причепуритися в солідний костюм, а не виглядати, як малолітній шкет - в джинсах і кашкеті.

 І ще один цікавий талант прокинеться в Водолія - ​​пророчий дар.  Тому, якщо хтось вирішить заховати від нього шоколадку, або улюблену іграшку, він швидко її знайде.  Дитина Водолій мріє про домашнього вихованця?  Ну, тут вже, йому не відмовте.  Інакше, він притягне з вулиці бездомне кошеня і поселить його в центрі своєї кімнати.  І ніякі вмовляння не допоможуть, повірте.

 У рік Свині крихітка Козерогам не бажано знаходитися за комп'ютером довше, ніж передбачалося.  Краще віддайте його в секцію або запишіть в інтелектуальний гурток.  Чим більше він буде рухатися фізично, і лічити про себе, тим більше результату.  До речі, у вашого чада маса талантів, тому нехай його протестує досвідчений психолог.  Хтозна, він може великим вченим або композитором стати.

Дитячий гороскоп на 2019 роки Риби


 Бурхлива фантазія і пристрасть до пригод у маленьких Рибок в 2019 році буде зашкалювати.  Вони всюди влаштують безлад, почнуть командувати і висувати вимоги.  Але це не так страшно, тому дозвольте своєму чаду бути більш самостійним.

 Вигадники Рибки будуть винаходити, бігати і створювати.  Ніщо не зупинить хід їхніх думок, тим більше, якщо ідеї справді геніальні.  Дитячий гороскоп на 2019 рік бажає батькам терпіння і мудрості, так як їх дитина буде дорослішати швидше однолітків.  Тільки не потрібно щомиті читати і лекції і повчати.  Їм самим скоро набридне пустувати, адже в рік Свині з'являться гуманніші цілі.  Наприклад, допомогти сусідському хлопчику велосипед відремонтувати, або помити бездомного щеняти, або прочитати енциклопедію мистецтва.

 Рибки люблять солодке і борошняне, тому з режимом харчування будьте суворіше.  Інакше, ваше чадо всерйоз зіпсує шлунок в 2019 році.  Таланти артиста проглядаються в самому ранньому віці, не ігноруйте їх, а розвивайте.  Маленьких Рибок можна записати в студію акторської майстерності, або частіше водити в театр.  В жодному разу не обсмиюуйте дитину, якщо під час вечері вона почне зображати Шерлок Холмса, або читати байку Крилова.

Хочете знайти спільну мову з маленькими Рибками?  Значить, в рік Свині частіше їх хваліть.  Ну, і про подарунки не забувайте.  Особливо, якщо у дитини є заповітна мрія - залізниця, мольберт для малювання або кросівки що світяться.  Рибок буде багато цікавити - спорт, шахи та шоу-бізнес.  Якщо не тиснути на дитину морально, а в усьому допомагати, то бурхливі оплески забезпечені.  Причому, як Рибам, так і їх батькам.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Бібліотекарі разом з читачами приєдналися до Всеукраїнської тихої акції «Ангели пам’яті».  Традиційно паперовими янголами вшанували героїв Н...