неділю, 21 вересня 2014 р.

Дорогі читачі!
Не вистачило підручника чи книги в бібліотеці?
Не біда!
Пропонуємо вам відвідати безкоштовну електронну бібліотеку.
Ви знайдете тут безліч посилань на цікаву та корисну інформацію.
Ось декілька адрес, підібраних спеціально для вас: 

- Велика віртуальна книгозбірня, в якій можна знайти не лише добре відомі твори української літератури, а й багато невідомих, раніше не друкованих творів.
 
- Мабуть, найкраща бібліотека української літератури. Тут можна безпроблемно завантажити книжки українських авторів і український переклад найвідоміших світових письменників. Вражає неймовірна кількість критичних статей, рефератів, стислих переказів творів та інших матеріалів.
 
- Велика бібліотека з дуже зручним інтерфейсом та широкою базою книг. Тут можна легко скачати будь-яку книгу – від класики до новинки сучасної літератури, а також знайти різні довідники, журнали і словники.
 
http://www.fenzin.org

- Найкращий портал для любителів фентезі та фантастики. Представлена найбільша база книжок, яка постійно оновлюється.
 
- На сайті є широкий перелік рубрик. Серед них - дитяча література та книги шкільної програми (5 -11 клас), які можна перечитати в он-лайн режимі або скачати на носій.
 
- Бібліотека української поезії. На сайті представлені різні періоди української поезії, переклади зарубіжних авторів та народні пісні. Абетковий покажчик поетів дуже зручний для користування.
 
- Бібліотека Максима Мошкова – Інтернет-ресурс електронних книг. Тут можна знайти твори відомих авторів і початківців. Бібліотека складається з багатьох розділів: від класики до наукової літератури. Також є каталог посилань на інші бібліотеки і великий форум.

- Літературний портал, тут легко знайти практично все: від літератури до посилань на кінофільми. Ресурс підтримує безліч тематичних форумів і чатів. Він має багато тестів і розважальних сторінок. Але головна фішка порталу – база різноманітних творів, яка включає практично усі жанри світової та сучасної літератури.
Комп'юложка рекомендує!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Бібліотекарі разом з читачами приєдналися до Всеукраїнської тихої акції «Ангели пам’яті».  Традиційно паперовими янголами вшанували героїв Н...