четвер, 4 лютого 2021 р.

 Щоб вшанувати пам’ять героїв Крут, у бібліотеці для дітей зібралися представники Об’єднаного центру цивільно-військового співробітництва м. Сєвєродонецьк, користувачі бібліотеки, бібліотекарі на патріотичний захід «Біль мого народу». Під час спілкування згадали героїзм молодих людей, які десятки років мріяли і боролися за сильну Українську державу. Їхній подвиг – це наші святощі, єдині і нероздільні для всіх, хто живе на українській землі. Говорили про те, що після всіх минулих випробувань вчимося жити як одна велика і сучасна нація, що має власну історію, поважає себе і здатна досягти найвищих цілей. Під час заходу кожен з присутніх висловив свою думку про ті далекі події, але такі близькі нам сьогодні. Для відвідувачів представили перегляд літератури «Біль мого народу» на якій книги, статті,  художні твори, поезії,  невідомі і маловідомі документи, матеріали, свідчення, статті і виступи видатних особистостей доби Української революції 1917-1921 років. Офіцери ВЦС подарували бібліотеці державний прапор, дитячі  книги, розмальовки.

Цей День назавжди залишиться світлим в нашій пам’яті. День подвигу та прикладу для майбутніх і нинішніх поколінь. День надії і любові до своєї вітчизни. День пам’яті Героїв Крут.





Немає коментарів:

Дописати коментар

Бібліотекарі разом з читачами приєдналися до Всеукраїнської тихої акції «Ангели пам’яті».  Традиційно паперовими янголами вшанували героїв Н...