середу, 1 квітня 2020 р.

3 березня у Всесвітній день письменника Лисичанська бібліотека для дітей №1 разом із читачами, учнями шкіл міста, вчителями радо зустрічали сучасних українських письменників, літературних критиків, блогерів Сергій Жадан [офіційна сторінка], Сашко Дерманський , Masha Serdiuk та Maria Artemenko. Гості презентували конкурс відгуків на книжки, написані українською мовою «Читай-пиши», розповідали як писати й знімати відгуки, мотивували дітей читати і критично осмислювати прочитане. Під час зустрічі говорили про життя і літературу, про те, як читати з захватом, аналізувати прочитане та вміти розповідати про це іншим. Діти мали можливість проявити себе у ролі кореспондентів-журналістів: використовуючи мікрофон, вони «професійно» задавали питання гостям. Декламуючи свої вірші, письменники завоювали прихильність читачів та закохали у себе малечу і дорослих.
Зустріч відбулася за підтримки Благодійний фонд Сергія Жадана спільно з проектом підтримки дитячого читання БараБука та Український інститут книги в рамках Конкурсу відгуків школярів #Читайпиши.













Немає коментарів:

Дописати коментар

Бібліотекарі разом з читачами приєдналися до Всеукраїнської тихої акції «Ангели пам’яті».  Традиційно паперовими янголами вшанували героїв Н...