середа, 1 квітня 2020 р.

Книгоманія 2020

Перший етап Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія 2020» сьогодні відбувся в бібліотеці для дітей.
Чотири тижні тому активні читачі бібліотеки Родкіна Софія, Тхоренко Анастасія, Лактіонова Єлизавета та Пікуль Поліна виявили бажання долучитись до участі в цьому конкурсі, за умовами якого треба було прочитати по чотири книги, оформити читацькі щоденники, викласти про це пости у соцмережах, і врешті решт розповісти про прочитані та описані в читацькому щоденнику книги вже перед аудиторію та журі.
Своїми виступами дівчатка вражали присутніх! Та за оцінками журі переможницею першого етапу конкурсу «Книгоманія-2020» стала Родкіна Софія, учениця 6 класу ЗОШ № 8, яка до того ж отримала й титул Суперчитача бібліотеки. Інші учасниці отримали сертифікати та заохочувальні призи. Слова підтримки конкурсанткам-книгоманкам висловив і місцевий письменник, член Лисичанського літературного об’єднання Володимир Нікітін.
Ще раз вітаємо Родкіну Софію з перемогою в першому етапі та бажаємо успіхів у наступному!
Дякуємо всім учасникам конкурсу!
І пам’ятайте: книги – то справжні тренажери для мозку, які розвивають вашу увагу, пам'ять і допомагають правильно й грамотно висловлювати свої думки! Тож, запрошуємо до читання!
#Таємнетовариствокнигоманів













Немає коментарів:

Дописати коментар

Бібліотекарі разом з читачами приєдналися до Всеукраїнської тихої акції «Ангели пам’яті».  Традиційно паперовими янголами вшанували героїв Н...