середу, 25 січня 2017 р.

Цікавий огляд періодичних видань
"Новинки журнальної сторінки"
відбувся для читачів 2-Б кл. ЗОШ №14.
Діти з великим задоволенням гортали сторінки яскравої пізнавальної преси.
 
Шановні батьки і діти!
Світ преси для дітей різнобарвний та цікавий.
Читайте та розвивайтесь разом з бібліотекою.











вівторок, 24 січня 2017 р.

Сьогодні нашим користувачам було запропоновано познайомитися з диском 
 «Фестиваль авторського мистецтва Радужний кіт».
Діти послухали та почитали казки, розповіді, веселі повчальні історії!










неділю, 22 січня 2017 р.

Ось Дональд Трамп добрався і до нашої бібліотеки. Дуже цікаву інформацію про особистість 45 президента США Ви знайдете в журналі "Караван історій" за вересень 2004 року.



середу, 18 січня 2017 р.


 Увага!
   Нова періодика 2017 року! «Про все цікаве на планеті читай в журналі та газеті! 









 


Юная леди
Журнал для яскравих і стильних дівчат!
Тепер ти зможеш знаходити відповіді на всі свої питання.


В гостях у сказки
Яскравий барвистий пізнавальний журнал для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку. На його сторінках є все, що потрібно для гармонійного розвитку дитини: цікава повчальна казка з красивими ілюстраціями, розвиваючі вправи та завдання, настільна гра, кулінарний рецепт для приготування разом з мамою та багато іншого.

Колосок
 Єдиний в Україні науково-популярний природничий журнал для дітей. У ньому ви знайдете зерна знань з різних галузей природознавства. На сторінках журналу - історія винаходів і розповіді про знаменитих , головоломки й логічні задачі. Ви дізнаєтеся про найбільші космічні тіла й найдрібніші живі організми, познайомитеся з вашими ровесниками, які досліджують природу.
  
“Школа монстрів”

Журнал «Школа Монстрів» -  для бажаючих проявити і підкреслити свою індивідуальність. Все про те, як бути унікальною, розібратися в собі, дізнатися хто ти така і ким хочеш бути, слідувати своїй мрії. Рубрики журналу: історії про пригоди головних героїнь, комікси, тести, мода, краса, гід по стилю, гороскоп.

Сашка
Сашка - це комікс, цікаві ігри та завдання для дітей від 3 до 12 років, корисні статті для школярів, статті для батьків, які дають відповіді на психологічні та етичні питання виховання. Власники журналу зможуть розкрити секрети продуктів харчування, вивчати англійську з головним героєм журналу Сашком, вчитися мислити креативно, розвивати творчі здібності і дізнатися ще багато цікавого про наш світ.




Ласкаво просимо всіх до бібліотеки, де на вас вже чекають найсвіжіші номери періодичних видань!






Бібліотекарі разом з читачами приєдналися до Всеукраїнської тихої акції «Ангели пам’яті».  Традиційно паперовими янголами вшанували героїв Н...