понеділок, 31 жовтня 2016 р.

Хлопчики та дівчатка!
 Для Вас в дитячій бібліотеці новий проект -  учнівська служба - "Зроби уроки у бібліотеці".
До Ваших послуг: енциклопедії, словники, довідники, навчальні посібники, безкоштовний доступ до мережі Інтернет,  Wi-Fi.
Скористайся нашою допомогою та стань успішним.
Молоді мами пізнають, навчаються. Бібліотекар радить, маленькі діточки малюють, граються.
Всім цікаво!
Приходьте і Ви!

понеділок, 24 жовтня 2016 р.



Для знайомства з новим, цікавим відстані немає. У нас користувачі з південного району м. Лисичанська - учні 13 школи.

четвер, 20 жовтня 2016 р.


                         Шановні користувачі!
Запрошуємо Вас долучитися до акції 

"Передплати  періодичне видання для бібліотеки". 

Лисичанська бібліотека для дітей звертається з проханням надати допомогу в комплектуванні фонду бібліотеки та прийняти участь у проекті «Подаруй книгу рідній бібліотеці»
(http://livelibrary.com.ua/books/paket-ditiacha-kniga)

Місією нашої бібліотеки є пробудження й формування історичної свідомості українців, широке розуміння про причини, приводи і наслідки того, що нині переживає наша країна-зокрема Донбас, зацікавлення історією якомога більшого кола читачів.
На жаль, у зв'язку з подіями, які відбулися в Україні та торкнулися нашого міста, асортимент книжкової продукції в місті суттєво зменшився.
Нашій бібліотеці необхідні видання на історичну, правову, краєзнавчу тематику, праці з історії релігії, економіки, мистецтва, літературознавства, художня література сучасних українських та зарубіжних авторів.  З повагою і найкращими побажаннями.
Ближче познайомитись з нашою бібліотекою ви зможете за адресою:
Наші контакти:
Бібліотека для дітей № 1
пр. Перемоги, д. 94
м. Лисичанськ
Луганська область
Україна
93120,
т. (06451) 4-36-62
 

четвер, 13 жовтня 2016 р.

 Весело і гамірно сьогодні у бібліотеці, бо відбулось посвячення в читачі
"Ми тепер не просто діти, ми тепер вже читачі". 

 Діти познайомились з правилами користування книгою, пограли в ігри, відгадували загадки про книги.



Крім того на учасників заходу чекали зустріч з казковими героями: Королевою Книг та Червоною Шапочкою. Подивились лялькову виставу "Пригоди дівчинки Каті, яка не любила книжки!"
Діти прийняли урочисту обіцянку читачів бібліотеки.  Користувачам урочисто вручили "Посвідчення читача", для яких відкрилися двері в світ "Книжкового королівства". 

вівторок, 11 жовтня 2016 р.

14 жовтня, на свято Покрови Пречистої Богородиці, в нашій державі відзначається День українського козацтва. Козацтву належить особливе місце в історії України та в історичній пам'яті українського народу. Виникнення козацтва допомогло консолідувати українців в боротьбі проти численних ворогів, які в ХV-ХVІІ століттях неодноразово намагалися завоювати українські землі. Козацтво завжди було символом невмирущості нашого народу, уособленням національного характеру, сили та мужності. Саме до цієї дати оформлена книжкова виставка «З глибини сторіч долина козацький клич»
Сини Твоєї Батьківщини,
В них сила духу непоборна!
Козацтво - слава України,
Це гордість наша всенародна!
На книжковій виставці представлені книги, які розповідають про історію України, про козацьку епоху, яка надзвичайно багата подіями і героями.
З нагоди святкування Дня захисника України в бібліотеці для дітей в рамках дня інформації "І оживає дух козацький" буде проведено цикл заходів.
Запрошуємо бажаючих відвідати нашу бібліотеку та ознайомитись з літературою та періодикою, яка допоможе Вам збагатити свої знання.
Як говориться в прислів’ї: «Золото добувають із землі, а знання - з книжок».

середу, 5 жовтня 2016 р.


Любі читачі! Не біда, якщо на вашій книжковій полиці бракує нових книг! Багато нових, пізнавальних книг надійшло до молодшого відділу. За цікавою книгою поспішай до нашої бібліотеки! Приходь, читай та інтелектуально зростай! 






вівторок, 4 жовтня 2016 р.

 Сьогодні отримали посилку від Посольства Великобританії!
Іноземні яскраві книжечки порадували наших читачів! 





Дуже дякуємо!

Бібліотекарі разом з читачами приєдналися до Всеукраїнської тихої акції «Ангели пам’яті».  Традиційно паперовими янголами вшанували героїв Н...